Főoldal / Aktuális / Hírek / Már kapható a Haragos Pista első limitált szériája

Már kapható a Haragos Pista első limitált szériája

2013.07.17

A közelmúltban legyártásra került az Univer Haragos Pista - extra erős, nyers, darált paprika - első limitált szériája. Az összesen közel 4000 üvegnyi sorszámozott termék már kapható az Univer Coop Zrt. boltjaiban és a Tesco nagyobb áruházaiban is napokon belül polcra kerül.

Haragos PistaAz idén 65. születésnapját ünneplő, 100%-ban magyar tulajdonban lévő Univer Product Zrt. által gyártott és forgalmazott Haragos Pista egyszerre egy nemes tradíció folytatása és egy a legjobb magyar hagyományokat felelevenítő összefogás mentén végrehajtott fejlesztőmunka eredménye.

A Haragos Pista egyértelműen a magyar gasztronómiában elengedhetetlen Erős Pista hagyományaira épít. A Haragos Pistával lehetővé válik, hogy a klasszikus Erős Pista termék napérlelte magyar paprikán alapuló ízkarakterét a fogyasztók egy négyszer erősebb termékben élvezhessék.

Az új termék esetén a gyártó alapértékeiből kiindulva szóba sem jöhet import, külföldi termőhelyről származó fűszerpaprika alapanyag használata. Ez természetes, hiszen az Univer büszkén vallja, hogy termékei alapanyagait kizárólag magyar termőhelyről szerzi be. A fejlesztő munkának köszönhetően az Univer Product 100%-ban hazai paprika alapanyagból készítette el a Haragos Pistát, mely a magyar paprikából készült darálmányok közül ma a legerősebb. Műszeres vizsgálatok igazolják, hogy csípőssége legalább 4-szerese a piacvezető Erős Pista terméknek.

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató Felhasználási feltételek ©2019 Univer Product Zrt., Minden jog fenntartva
Az Európai Bizottságnak az 524/2013/EU Rendelet által létrehozott online vitarendezési platformjának (ODR) elérhetősége:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/