Főoldal / Termékeink / Bébiétel

Bébiétel

Sokféle finom íz, sokféle felhasználás. Az Univer bébiételek nagyon változatosak, de mindegyikre igaz, hogy nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, glutént, valamint tejfehérje, tejcukor allergéneket.

Minden címkén megtalálhatók azok az információk, amelyek a legmegfelelőbb bébiétel kiválasztását segítik. A lejárati idő a fedél oldalán olvasható, a tetején található szám az ajánlott alsó korhatárt jelzi, amikortól az adott étel fogyasztása már javasolható.

Az Univer bébiételek mindegyikét hőkezeléssel sterilizáljuk, és biztonsági vákuumzáras csomagolással forgalmazzuk. A vákuumzárás azt eredményezi, hogy az üvegek fedele a nyitáskor kattan egyet. Ha azonban az üveg fedelének közepe benyomható, kérjük, ne vásárolja meg, és szóljon az eladónak, mert ez azt jelenti, hogy megsérült a vákuumzárás. A címkén szereplő tápanyagtáblázat részletesen megmutatja, hogy az értékes összetevők milyen mértékben találhatók az adott ételben, így könnyen kiszámíthatjuk a tápanyagértéket a baba napi igényéhez viszonyítva.

Az Univer bébiétel család egy tagja sem tartalmaz hozzáadott cukrot, valamint glutén-, tejfehérje- és tejcukor allergéneket.

Milyen összetevőket NEM tartalmaz?
Milyen élelmiszerekben fordulnak elő ezek az összetevők?
Hozzáadott cukor
(mono és diszacharidok)
Cukorból, illetve cukor hozzáadásával előállított élelmiszerekben
Glutén
Gabonaőrleményekben: búza,rozs, árpa, zab, ill. a belőlük kivont anyagokban (keményítő, rost, stb.)
Tejfehérje és tejcukor
Tejben és tejtermékekben:
sajtfélék, joghurt, túró, tejszín, stb.

Miért válassza az Univer bébiételt?

  • A hozzátáplálás kezdeti szakaszától megalapozható gyermeke helyes táplálkozása, ha nem szoktatja hozzá az édes ízekhez.
  • Nem tartalmaz az EU által jelölés kötelesnek minősített "allergén" anyagokat.

BIO termékek

4 hónapos kortól

6 hónapos kortól

8 hónapos kortól

10 hónapos kortól

Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási feltételek ©2015 Univer Zrt., Minden jog fenntartva
Az Európai Bizottságnak az 524/2013/EU Rendelet által létrehozott online vitarendezési platformjának (ODR) elérhetősége:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/