Főoldal / Univer csoport / Univer Coop Zrt.

Univer Coop Zrt.

3 C+C áruház, 38 kiskereskedelmi egység, 2 pékáru mintabolt, közel 600 alkalmazott, jelenlét öt magyarországi régióban, 9 milliárd forint fölötti árbevétel – a legfontosabb adatokkal így jellemezhető az Univer Coop Zrt. A társaság feladata a cégcsoporton belül a kis- és nagykereskedelem, beleértve az áru- és anyagbeszerzés, készletezés, áruforgalom, bolthálózat üzemeltetés.

A C+C áruházak a viszonteladókra és intézményekre specializálódtak, az ő kiszolgálásukból az Univer Coop Zrt. forgalmának közel negyede származik. A bevétel döntő többségét adó kiskereskedelmi üzletek forgalmas településközpontokban találhatók. Ezeket az élelmiszerre szakosodott ABC áruházakat, szupermarketeket sok, évtizedek óta visszajáró törzsvásárló látogatja nap mint nap.

A cég feladatai közé tartozik a beszerzés és marketing, a kis- és nagykereskedelmi értékesítés, a technológiai és műszaki fejlesztés, továbbá az informatika. A részvénytársaság gazdasági szervezetében készülnek az analitikus nyilvántartások, elemzések, értékelések.

Az Univer Coop Zrt. üzletei folyamatosan megújulnak, a kiskereskedelmi hálózat bővül. A közelmúlt teljesen felújított üzletei közé tartozik a kecskeméti Városközponti ABC 2011-es, a jánoshalmi ABC 2012, és a kecskeméti Széchenyivárosi ABC 2013-as rekonstrukciója. Az Univer Coop hálózata 8 új üzlettel bővült 2013-ban: 3 üzlettel Kecskeméten, 3-mal Budapesten és 2-vel a nyugati régióban.

A részvénytársaság üzleti filozófiája egyszerű: kiszolgálni a vevőt mindazzal, amire a napi bevásárláskor szüksége van. Kifejezetten építi a cég visszatérő vásárlóinak lojalitását a magas szintű, személyes kapcsolatokra építő kiszolgálás, a kompromisszumot nem ismerő minőségi szemlélet, a napi cikkeknek és frissárunak szentelt kiemelt figyelem.

Az Univer Coop üzletlánc boltjaiban kialakított Lipóti Sarkokban forgalmazza a Lipóti Pékség kiváló minőségű magyar kenyereit és pékáruit. Az első Lipóti Sarok magnyitása 2010. december 6-án történt, 2013-ra 27 Univer Coop egységben üzemel Lipóti Sarok. Az alföldi régió – így az Univer Lipóti sarkok – kenyerei és pékárui az eredeti Lipóti receptúrával és technológiával Kecskeméten Univer Product Zrt. sütőüzemében készülnek.

Tekintse meg az Univer Coop bolthálózat elérhetőségeit.

Univer-Coop Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. 

Cím: Kecskemét, Kiskőrösi út 5-9.
Telefon: +36 76 500-700
Fax: +36 76 481-023
E-mail: kereskedelem@univercoop.hu

Adószám: 11780153-2-03

Vezérigazgató: Sándor Attila

Széchenyi terv
Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási feltételek ©2015 Univer Product Zrt., Minden jog fenntartva
Az Európai Bizottságnak az 524/2013/EU Rendelet által létrehozott online vitarendezési platformjának (ODR) elérhetősége:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/