Mi a Passata?

A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Az Univer-Product Zrt. kizárólag 100% hazai paradicsomból állítja elő.

Hogyan kell használni a passatát?

A passata folyékony állagú, a sűrített paradicsommal ellentétben már nem igényel további hígítást, azonnal felhasználható az ételek elkészítéséhez.
Kiváló alap vagy tökéletes befejezése lehet a magyar, illetve a nemzetközi (mediterrán) gasztronómiának.

  • Gyors és egyszerű szószok elkészítéséhez

    (salsa és egyéb mártogatókhoz)

  • Tökéletes paradicsomos alap tésztákhoz és chilis receptekhez

     

  • Kiegészítő párolt húsokhoz, húsgombócokhoz

     

  • Paradicsomszószként töltött paprikához és sült tésztákhoz ajánljuk.

     

Receptek

Termékleírás

  • Info és Tápérték adatok (100 g termékben)

    Univer Passata 330g
    Passzírozott paradicsom
    Összetevők: 99,6% paradicsom, só.
    Szavatossági idő: 2 év

    Energia: 136 kj
    Zsír: < 0,5 g amelyből telített zsírsavak 0 g
    Szénhidrát: 5,0 g amelyből cukrok 5 g
    Rost: 1,4 g Fehérje: 1,6 g Só: 0,4 g

Fenntarthatóság

Korszerű
csomagolás

Az Univer Product Zrt. a passata termékek csomagolásához a világszinten elismert, piacvezető Tetra Pak technológiát választotta.

Csomagolása
újrahasznosítható

A többségében papír technológia garantálja a termékbiztonságot, a hosszú szavatossági időt és a fenntarthatóság követelményeit. Így a csomagolás újrahasznosítható.

Hosszan
eltartható

A csomagolási technológiának köszönhetően a termék minőségét akár 2 évig is garantálja.