Magyaros receptek
Kolbászos szendvicskrém
Vissza a receptek oldalra

Kolbászos szendvicskrém

Elkészítési idő 15 perc
Fogás 4 fő
Nehézség Könnyű
Kolbászos szendvicskrém

Hozzávalók:

250 g sütni való kolbász
100 g natúr sajtkrém
50 g Univer Fokhagymás Majonéz
1 csokor friss petrezselyem
1 kisebb piros kaliforniai paprika
1 ek. olívaolaj, ha szükséges
só, frissen őrölt bors

Elkészítés:

A kolbászból a puha húst nyomkodjuk ki egy serpenyőbe, és ha szükséges kevés zsiradék hozzáadásával süssük ki. Öntsük le róla a felesleges zsiradékot, és hagyjuk szobahőmérsékletűre hűlni.
Ezután keverjük krémesre natúr sajtkrémmel, Fokhagymás Majonézzel, apró kockákra vágott kaliforniai paprikával és finomra aprított petrezselyemzölddel. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Pirítósra, kétszersültre kenve kínáljuk.