Magyaros receptek
Vissza a receptek oldalra
Kolbászos szendvicskrém
Elkészítési idő
15 perc
Fogás
4 fő
Nehézség
Könnyű
Kolbászos szendvicskrém
Hozzávalók:
250 g sütni való kolbász
100 g natúr sajtkrém
50 g Univer Fokhagymás Majonéz
1 csokor friss petrezselyem
1 kisebb piros kaliforniai paprika
1 ek. olívaolaj, ha szükséges
só, frissen őrölt bors
Elkészítés:
A kolbászból a puha húst nyomkodjuk ki egy serpenyőbe, és ha szükséges kevés zsiradék hozzáadásával süssük ki. Öntsük le róla a felesleges zsiradékot, és hagyjuk szobahőmérsékletűre hűlni.
Ezután keverjük krémesre natúr sajtkrémmel, Fokhagymás Majonézzel, apró kockákra vágott kaliforniai paprikával és finomra aprított petrezselyemzölddel. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Pirítósra, kétszersültre kenve kínáljuk.