Magyaros receptek
Tejfölös-pirosarany pácban sült csirkecombok
Vissza a receptek oldalra

Tejfölös-pirosarany pácban sült csirkecombok

Elkészítési idő 10 perc előkészítés + 40 perc sütés
Fogás 4 fő
Nehézség Könnyű
Tejfölös-pirosarany pácban sült csirkecombok

Hozzávalók:

8 db csirkealsócomb
2 db közepes vöröshagyma
200 ml zsíros tejföl
2 ek. Univer Piros Arany csemege
1 tk. szárított, morzsolt kakukkfű
párolt rizs, köretnek

Elkészítés:
A csirkecombokat tisztítsuk meg. A vöröshagymát szeleteljük vékonyra. Egy keverőtálban keverjük ki alaposan a tejfölt és a Piros Aranyat. Az így kapott páccal kenjük meg gazdagon a csirkecombokat, majd fektessük egy hőálló tálba. Szórjuk meg morzsolt kakukkfűvel, és osszuk el egyenletesen a tetejükön a szeletelt hagymát. Kevés vizet önthetünk alá. 185 fokra előmelegített sütőben 35-40 perc alatt süssük készre a csirkecombokat. Párolt rizzsel körítve tálaljuk.