Nemzetközi ízek Fitt receptek
Csemegeuborkás füstölthal-saláta
Vissza a receptek oldalra

Csemegeuborkás füstölthal-saláta

Elkészítési idő 10 perc
Fogás 4 fő
Nehézség Könnyű
Csemegeuborkás füstölthal-saláta

Hozzávalók:

200 g füstölt fehérhúsú halfilé (pl. makréla)
1 kis csokor hónapos retek
6-8 db csemegeuborka
2 szál újhagyma
1 kis csokor friss petrezselyemzöld
30 g Univer Majonézes Torma
frissen őrölt bors

Elkészítés:

Karikázzuk fel vékonyan a hónapos retket, a csemegeuborkát és az újhagymát. A petrezselyemzöldet aprítsuk fel durván. Egy nagyobb, lapos tálalóedényre rétegezzük a saláta hozzávalóit, a szeletelt zöldségeket, az apróra darabolt füstölt halat, és kanalazzunk rá gazdagon a majonézes tormából, végül szórjuk meg frissen őrölt borssal.