Csirkés quesadilla
Hozzávalók 4 fő részére:
400 g csirkemellfilé
25 ml napraforgó étolaj
1 db piros kaliforniai paprika
1 db zöld kaliforniai paprika
1 közepes fel vöröshagyma
80 g Univer Chili szósz
4 db tortilla lap
120 g cheddar sajt
Elkészítés:
A csirkemellet csíkozzuk fel, majd egy serpenyőben hevített olajon kezdjük el pirítani. Ha már kifehérdetett a hús, adjuk hozzá a felkockázott kaliforniai paprikákat és a szeletelt vöröshagymát - pirítsuk össze, majd öntsük rá az Univer Chili szószt és keverjük el. Folyamatos kevergetés mellett addig pirítsuk amíg a hús teljesen átsül.
Ezután kanalazzuk a tortilla lapokra úgy, hogy az egyik felére oszlassuk el a ragut. Szórjuk meg reszelt cheddar sajttal és hajtsuk félbe. Felforrósított száraz serpenyőben süssük mindkét oldalán 2-2 percig, hogy belül megolvadjon a sajt, kívül pedig ropogóssá váljon a tortilla lap. Frissen sülve fogyasszuk, ízlés szerint további Univer Chili szószt kínáljunk hozzá.