Majonézes csirkés klub szendvics
Hozzávalók 4 fő részére:
400 g csirkemell filé
1 tk ételízesítő
100+30 g Univer Fokhagymás majonéz
1 kis csokor petrzselyemzöld
só, frissen őrölt bors
8 szelet toast kenyér
40 g vaj
8-10 levél fejes saláta
2 nagyobb, érett paradicsom
Elkészítés: A csirkemell filét egészben fedő alatt főzzük puhára ételízesítős vízben. Deszkán hagyjuk hűlni, majd egy kés és egy villa segítségével bontsuk szét szálaira. A petrezselyemzöldet aprítsuk fel, majd keverjük össze alaposan a fokhagymás majonézzel és forgassuk össze a csirkehússal. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. A kenyér szeleteket vékonyan kenjük meg vajjal, majd pirítsuk illatosra a vajas felével lefelé. Kenjük meg vékonyan további fokhagymás majonézzel, fektessük rá a megtisztított, lecsöpögtetett saláta leveleket, vékonyra szeletelt paradicsomot, majd jöhet a krémes csirke.