Nemzetközi ízek
Majonézes csirkés klub szendvics
Vissza a receptek oldalra

Majonézes csirkés klub szendvics

Elkészítési idő 35 perc
Fogás 4 fő
Nehézség Könnyű
Majonézes csirkés klub szendvics

Hozzávalók 4 fő részére:

400 g csirkemell filé

1 tk ételízesítő

100+30 g Univer Fokhagymás majonéz

1 kis csokor petrzselyemzöld

só, frissen őrölt bors

 

8 szelet toast kenyér

40 g vaj

8-10 levél fejes saláta

2 nagyobb, érett paradicsom

 

Elkészítés: A csirkemell filét egészben fedő alatt főzzük puhára ételízesítős vízben. Deszkán hagyjuk hűlni, majd egy kés és egy villa segítségével bontsuk szét szálaira. A petrezselyemzöldet aprítsuk fel, majd keverjük össze alaposan a fokhagymás majonézzel és forgassuk össze a csirkehússal. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. A kenyér szeleteket vékonyan kenjük meg vajjal, majd pirítsuk illatosra a vajas felével lefelé.  Kenjük meg vékonyan további fokhagymás majonézzel, fektessük rá a megtisztított, lecsöpögtetett saláta leveleket, vékonyra szeletelt paradicsomot, majd jöhet a krémes csirke.