Nemzetközi ízek Fitt receptek
Sült virslisaláta sárgarépával, póréhagymával
Vissza a receptek oldalra

Sült virslisaláta sárgarépával, póréhagymával

Elkészítési idő 15 perc
Fogás 4 fő
Nehézség Könnyű
Sült virslisaláta sárgarépával, póréhagymával

Hozzávalók:

2 pár virsli
2 db közepes sárgarépa
½ kisebb póréhagyma
25 ml olívaolaj
1 csomag mini mozzarellagolyó
2 ek. Univer Mustár
2 ek. olívaolaj
1 ek. vörösborecet
só, frissen őrölt bors

Elkészítés:

Karikázzuk fel a virslit és a zöldségeket is. Serpenyőben kevés olívaolajon pirítsuk meg őket. Sózzuk, borsozzuk.
Mustár, olívaolaj és vörösborecet keverékéből készítsünk vinaigrette öntetet.
Friss, vékony csíkokra vágott póréhagyma zöldjével dúsíthatjuk. Egy keverőtálban forgassuk össze a pirított virslit, zöldségeket, és a félbevágott mozzarellagolyókat az öntettel. Kínáljunk mellé pirított kenyeret.