Tetszett, amit olvastál?
Oszd meg ismerőseiddel!
Hozzávalók 4 fő részére:
300 g brokkoli rózsa
250 g zöldalma
1 lime facsart leve
125 g kékáfonya
40 g sózott, pörkölt napraforgómag
60 g Univer Light Majonéz
frissen őrölt tarkabors
Elkészítés:
A brokkolinak csak a rózsáit használjuk, és igyekezzünk minél kisebb darabokra szétszedni. A zöldalmát szeleteljük fel vékonyan. Facsarjuk ki egy lime levét és azzal locsoljuk meg az apró brokkoli rózsákat és a felszeletelt zöldalmát. Alaposan forgassuk össze - hagyjuk állni 5 percet - majd csurgassuk le róla a lime levét. Keverjük bele a megmosott áfonyát, a napraforgómagot - melyet előzetesen száraz serpenyőben illatosra pirítottunk - és az Univer Light Majonézt. Ízlés szerint borsozzuk.