Vegetáriánus, vegán ételek Nemzetközi ízek Fitt receptek
Ketchupos fordított omlett quesadilla
Vissza a receptek oldalra

Ketchupos fordított omlett quesadilla

Elkészítési idő 5 perc
Fogás 4 fő
Nehézség Könnyű
Ketchupos fordított omlett quesadilla

Hozzávalók:

4 tortillalap
Univer Light Ketchup
2 közepes paradicsom
2 szál újhagyma
40 g vaj
8 egész tojás
só, frissen őrölt bors
friss petrezselyemzöld/korianderzöld a tálaláshoz



Elkészítés:

Serpenyőben olvasszunk vajat, majd ezen futtassuk meg a kockázott paradicsomot és újhagymát. Sózzuk, borsozzuk. Ha megpárolódtak, osszuk őket 4 felé, és adagonként süssük meg. A tojásokat kettesével verjük fel és öntsük a vajon párolt zöldségekre, ízesítsük Univer Light Ketchuppal, majd ha már kezd átsülni a tojás, fedjük be egy tortillalappal. Amikor már kellőképpen átsült ez az oldal, fordítsuk meg, hogy a tortillapot is megpiríthassuk. Ezután hajtsuk félbe a végeredményt, és tálaljuk frissen aprított korianderzölddel megszórva.