Vegetáriánus, vegán ételek Fitt receptek
Sült répás újburgonya-saláta
Vissza a receptek oldalra

Sült répás újburgonya-saláta

Elkészítési idő 10+25 perc
Fogás 4 fő
Nehézség Könnyű
Sült répás újburgonya-saláta

Hozzávalók:

500 g színesrépa-csomag (sárga, narancssárga, lila)
250 g újburgonya
40 ml olívaolaj
só, frissen őrölt bors
1 csokor friss petrezselyemzöld
1 marék friss csíra (pl. retek)
60 g UNIVER Majonézes Torma



Elkészítés:

A sütőt melegítsük elő 190 fokra. A répákat és az újburgonyát karikázzuk fel és terítsük egy sütőpapírral bélelt sütőlapra. Locsoljuk meg olívaolajjal – sózzuk, borsozzuk, és toljuk az előmelegített sütőbe, süssük kb. 25 percig. A megsült zöldségeket szórjuk egy nagy keverőtálba, forgassuk össze Univer Majonézes Tormával, durvára vágott friss petrezselyemzölddel és friss csírával.