Tetszett, amit olvastál?
Oszd meg ismerőseiddel!
Hozzávalók:
8 szelet toastkenyér
6 keményre főtt tojás
1 kis marék petrezselyemlevél
50 g csemegeuborka
75 g Univer Fokhagymás Majonéz
frissen őrölt bors
vaj a kenyerek pirításához
Elkészítés:
A tojásokat főzzük keményre, majd jeges vízben hűtsük ki. Hámozzuk meg őket, és egy tojásszeletelő segítségével daraboljuk apróra. Egy tálban keverjük össze a főtt tojást aprított petrezselyemzölddel, finomra kockázott csemegeuborkával és Univer Fokhagymás majonézzel, ízesítsük frissen őrölt borssal.
A kenyereket kenjük meg vékonyan vajjal, majd mindkét oldalán pirítsuk őket aranybarnára. Két szelet pirítós közé halmozzuk gazdagon a tojáskrémet, majd tenyerünkkel kissé nyomjuk össze és átlósan vágjuk félbe.