Tetszett, amit olvastál?
Oszd meg ismerőseiddel!
Hozzávalók:
1 konzervdoboz csicseriborsó
2 teáskanál Univer Vöröshagymakrém
1 evőkanál Univer Majonéz
ízlés szerint egy pici bors
Elkészítés:
A konzerv csicseriborsót lecsöpögtetjük (én le is mostam róla a sós levet). A serpenyőben egy kis vajon átforgatjuk az Univer Vöröshagymakrémet, majd beletesszük a csicseriborsót. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje a csicseriborsót. Addig főzzük, míg a víz elfő a csicseriborsóról. A kihűlt borsót robotgéppel pépesítjük, de villával is összetörhetjük. Hozzákeverjük az Univer Majonézt, borssal ízesítjük. 1 éjszakára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.