Kollégáink receptjei
Csicseriborsókrém
Vissza a receptek oldalra

Csicseriborsókrém

Elkészítési idő
Fogás
Nehézség
Csertőné Sági Xénia – értékesítési elemző receptje

Hozzávalók:

1 konzervdoboz csicseriborsó
2 teáskanál Univer Vöröshagymakrém

1 evőkanál Univer Majonéz
ízlés szerint egy pici bors

 

Elkészítés:

A konzerv csicseriborsót lecsöpögtetjük (én le is mostam róla a sós levet). A serpenyőben egy kis vajon átforgatjuk az Univer Vöröshagymakrémet, majd beletesszük a csicseriborsót. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje a csicseriborsót. Addig főzzük, míg a víz elfő a csicseriborsóról. A kihűlt borsót robotgéppel pépesítjük, de villával is összetörhetjük. Hozzákeverjük az Univer Majonézt, borssal ízesítjük. 1 éjszakára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.