Kollégáink receptjei
Körözött
Elkészítési idő
Fogás
Nehézség
Csertőné Sági Xénia – értékesítési elemző receptje

Hozzávalók:
25 dkg túró
1 kis pohár tejföl
2 teáskanál Univer Vöröshagymakrém
2 teáskanál Univer Piros Arany
1 teáskanál Univer Fokhagymakrém
2 teáskanál Univer Édes Anna őrölt fűszer paprika
ízesítésnek egy kevés Univer Magyaros fűszerkeverék
ízesítésnek egy kevés őrölt köménymag
serpenyőben egy pici olaj

 

Elkészítés:
A serpenyőben egy pici olajon átforgatjuk az Univer Vöröshagymakrémet, majd beletesszük az Édes Anna őrölt fűszerpaprikát. Miután levettük a tűzről hozzáadjuk az Univer Piros Aranyat és az  Univer Magyaros fűszerkeveréket is. Egy tálban kikeverjük a túrót tejföllel, beletesszük az Univer Fokhagymakrémet és az őrölt köménymagot, majd a serpenyőben elkészített paprikás keveréket is hozzáadjuk, mindent alaposan összekeverünk. 1 éjszakára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.