Vegetáriánus, vegán ételek Nemzetközi ízek Fitt receptek
Vegán taco vöröskáposztába csomagolva
Vissza a receptek oldalra

Vegán taco vöröskáposztába csomagolva

Elkészítési idő 15 perc előkészítés + 45 perc káposztafőzés
Fogás 4-6 fő
Nehézség Könnyű
Vegán taco vöröskáposztába csomagolva

Hozzávalók:

1 kis fej vöröskáposzta
100 g főtt kukorica, lehet konzerv is
100 g főtt vörösbab, lehet konzerv is
100 g főtt rizs
1 piros kaliforniai paprika
1 érett avokádó
1 kis csokor friss petrezselyemzöld
Univer Vegán Majonéz

Elkészítés:

A vöröskáposztát tegyük egy nagy fazék lobogó, sós vízbe főni. Kb. 40-45 perc elteltével puhul meg annyira, hogy a leveleit le tudjuk úgy bontani, hogy azok ne sérüljenek.
A paprikát és az avokádót kockázzuk fel, a petrezselymet ízlés szerint tépkedjük kisebb darabokra.

Az összeállításhoz vegyünk a kezünkbe egy megfőtt káposztalevelet, és kanalazzunk bele egymás után az összetevőkből: kukorica, vörösbab, rizs, paprika, avokádó, petrezselyem – végül csurgassunk rá gazdagon az Univer Vegán Majonézből. Mindezt egy asztal közepére is tehetjük és mindenki elkészítheti saját magának is frissen a vegán taco-ját.