Kollégáink receptjei
Lencsekrém
Elkészítési idő
Fogás
Nehézség
Bazsó Rita – marketingvezető receptje

Hozzávalók:
10 dkg lencse
1 szál répa
5 dkg vaj
1 Erőleveskocka
babérlevél
1 evőkanál Univer Mustár
1 teáskanál Univer Vöröshagymakrém
1 teáskanál Univer Gulyáskrém (csípős)

 

Elkészítés:
A lencse előző napi beáztatása szükséges, hideg vízben. Másnap erőleves kockában babérlevéllel puhára kell főzni a lencsét és a répát. Leszűrés után, a babérlevél kivétele után, melegen kell hozzáadni a vajat. Miután kihűlt, adhatjuk hozzá az Univer Mustárt,  Univer Vöröshagymakrémet, Univer Gulyáskrémet és turmixolhatjuk össze.